Gren
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHent deg en gren
helst ren og pen
den kan brukes som en pisk
og hjelpe deg fange en fisk
alle vil an en gren,
gå ut i skogen og hent deg en
gren er best
tilogmed til fest
kommer en ubuden gjest
ridene på sin hest
ja, da trenger du en gren
til å piske hesten ren
ikke vær sen
gå og hent deg en gren
- av Oyvinds (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer