Hnin Kha Moe
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkForfatter fra Burma. Bosatt i Bergen i Norge fra 2005. Skriver dikt, eassay, noveller og politiske kommentarer burmisisk.
Dikt[rediger]
Forfatter fra Burma. Bosatt i Bergen i Norge fra 2005. Skriver dikt, eassay, noveller og politiske kommentarer burmisisk.