Hva som er hva

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 Noen ganger føles det som verden ikke er som den skal.
 Livet her føles fremmed og fjern, en distanse av at jeg ikke virkelig er her.
 Hvis jeg finner svar på det, vil det nok koste meg mitt fall.
 Folk vil nok ikke forstå, sånn som de vanligvis holder på.
 Hva om jeg ikke tilhører her?
 Det jeg ser, det livet som det er.
 Av og til føler jeg for å komme meg bort.
 Fortere enn gjort.
 Er jeg underlig, hvis jeg mener det?
 Hva ville skje, hvis du så det jeg kunne se?
 Men hvem vet virkelig hva?
 Det er som hva folk sa.
 Hva som er hva.


av Snowder (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.