Hva vil det si?

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hva vil det si?
Hva vil det si å gjøre det vi gjør?
Ingenting blir som før.
Fri oss fra disse lenker.
Vårt sinn og vår bevisst.
Måten vi tenker.

Bare de gale vil nok forstå.
For bare de gale vil oppfatte verden sånn som de må.
Den ulykke som rammer meg.
Bare de som har blitt rammet av det samme, vil skjønne meg
De som fordyper seg, vil nok også skjønne meg.
Selv om ingen er akkurat som meg.

Jeg mener jeg vet, men for noen, å mene betyr jeg vet ikke helt.
Hvorfor ignorerer folk virkeligheten?
De vil ikke vite, de vil ikke skjønne.
Det vil dem belønne.
Det vil dem og straffe.
Alle kloke hoder hadde et forhold til virkeligheten.
Noen av dem endte opp å være skadelig for menneskeheten.
Hva vil det si?
Alt vil uansett bli, som det vil bli.


av Snowder (ris og ros)


avatar

Anonym feiging (cc42131ed1)

for 21 måneder siden
Poeng 0
Hva vil det si å "sette griller i hodet på ham"?
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.