Hvem er jeg?

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hvem er jeg?
Jeg er ikke lenger meg.
Hvordan klarte jeg å bli deg?
Jeg har blitt forandret, med en ny, annerledes personlighet, enn det jeg var før.
Jeg kjenner meg ør.

Ble jeg til en annen bare til fordel for meg selv?
Oppmerksomhet, venner og status.
Hvem bryr seg om det når du har mistet deg selv?
Min egen identitet, ekte venner og likeverd.

min oppførsel mot de svake.
Holdte folk i sin egen nakke, forså å kaste dem ned i en bakke.
Men du kan tro om igjen.
Du er nå ikke lenger min venn.

Bare du er deg og den personen er ikke meg! niggersaurus


av Snowder (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.