Inscription
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkMit Bryst er haardt, min Røst er mild;
Dog Engles blide Harpespil
har ingen bedre Mening.
Jeg toner over Christianssand:
"Gak ind i Fred hver Viv og Mand
i Kristi tro Forening!"
Mit Bryst er haardt, min Røst er mild;
Dog Engles blide Harpespil
har ingen bedre Mening.
Jeg toner over Christianssand:
"Gak ind i Fred hver Viv og Mand
i Kristi tro Forening!"
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer