Juledikt for store og små barn
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJulen <3
Julen er her
Julen er der
Julen kommer for alle små
Julen kommer for alle store
Hvorfor har vi jul?
Det er fordi Jesus ble født da
:):):) Kos og klem fra meg <3
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Oyvinds