Kategori:Jesus
Fra Norske Dikt
Hopp til navigering
Hopp til søk
Sider i kategorien «Jesus»
Under vises 22 av totalt 22 sider som befinner seg i denne kategorien.
D
Deilig er den himmel blå
Det kimer nå til julefest
Drengen
Du grønne glitrende tre god dag
E
En søn til sin moder
Examen i religion
F
Forstandsøvelser
H
Herre, tag i din stærke hånd.
Høyr, kor kyrkjeklokka lokkar
J
Jeg er så glad hver julekveld
Jesus elsk meg!
Juleaftenen
Julenatt
K
Kirkemusik
Korsfest meg vannrett
L
Lodsens fortælling - del 2
M
Mesteren
Mitt hjerte alltid vanker
Moderen
Moderens korstegn over barnet
N
Når du vil på fjældesti.
V
Ved en ung piges confirmation