Kategori:Pop-artist
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkPop-artist - Person som er villig til å selge sjelen sin til djevelen og/eller et plateselskap for å tjene store penger på reklame-hjernevaskede fjortenåringer sine lommepenger.
Pop-artist - Person som er villig til å selge sjelen sin til djevelen og/eller et plateselskap for å tjene store penger på reklame-hjernevaskede fjortenåringer sine lommepenger.