Sandra Haugen
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSandra Lyng Haugen (født 18. april 1987)
Kommersiell Norsk pop-artist. Hun ble berømt for sin gode pizzaoppskrift og ble bemerket da hun var med i TV-programmet Idol.
Fakta[rediger]
- Vokste opp i Mosjøen.
- Hun har ikke tatt silikon, det er bare rotløse rykter.
Utdannelse[rediger]
- Musikk, dans og dramalinjen ved Mosjøen videregående skole.
Karriære[rediger]
- Har hatt æren av å synge med Oslo Gospel Choir
- Var servitør ved Onkel Oscar Bar
- Var ekspeditør Essostasjonen på Halsøy i Mosjøen
- Var i 2004 med som deltager i reality serien Idol.
- Sandra planlegger å ta høyere utdannelse og bli en respektabel forretningskvinne som Celina Middelfart, men vet ikke helt hvilken vei hun skal velge. "Jeg vet faktisk ikke", sa hun til TV2.
Musikkutgivelser[rediger]
- 2005: Døgnvill. -"Sandra synger litt for flatt", kommenterte Stein Østbø i VG. Fansen, derimot, hyller CDen og sier at "jeg digger døgnvill platen".
Miljøvern[rediger]
- Det er ukjent om Sandra Haugen gjør noe aktivt for miljøet og langsiktig bevaring av biologisk mangfold. Derimot er det sikkert at CD-produksjon, i motsetning til salg av musikk over nettet, bidrar til forurensning og andre naturskader.
Dikt[rediger]
Sandra Haugen har ingen kjente dikt.