Kategori:Sørlandet
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDette er en oversikt over alle diktrealterte kategorier på dette nettstedet.
- Se kategorien alle dikt alfabetisk for en alfabetisk liste over alle diktene.
- Se kategorien forfattere for å bla sortert etter forfatter.
Dikt er bra for deg. Motstand mot dikt er nytteløst. Lær deg ett kort dikt om kjærlighet utenatt og les det for din kjære/noe du vil ha kjær for ett bedre samliv.
Du faller
så lett
så liten
og havet er stort
likevel er du
så viktig