Sørlandet
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkPå sørlandet er det like mye bær som trær.
På sørlandet er det like mye venner som penner.
Like mye snø som sjø.
Det er godt å bo her, helt rått!
Skrevet av Wilyhelm Kraagh
På sørlandet er det like mye bær som trær.
På sørlandet er det like mye venner som penner.
Like mye snø som sjø.
Det er godt å bo her, helt rått!
Skrevet av Wilyhelm Kraagh
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer