Kjærligheten
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkNår mennesker har krangla litt
Så sier man ting man angrer på.
Du sier kansje : bare gå,
for jeg har nemlig fått nok nå!
Men etter han går,
så får du et sår.
Og plaster hjelper ikke for et hjertesår!
Du ligger i senga å tenker på alt!
Og angrer på da det plutselig smalt!
Men kjærligheten må en dag ta slutt,
det er trist men sant, og helt normalt.
Det er trist og tenke: en dag blir det slutt,
og at det ender med et hjerte kutt !
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Oyvinds