Kjærligheten er stor!

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

kjærligheten er sterk, vis, smertsom
men den kan aldri drepe.

Dine ord smerter meg som ti kniver gjennom magen
Ditt utrykk , sjarm , jeg faller for deg.

Din flørt får meg til å dåne ,
men en ting veit jeg ,

Du har fått mitt hjertes kjær,
du har fått mitt hjertes ene rom.

Kjærligheten er ster og stor ,
men aldri like sterk som smertene
du ga meg da du gikk.

Men du skullle bare vist min venn ,
at du er sendt fra himmelen stor
min hjertes kjære venn , min engel som gidde
meg så mye godt men så mye vondt.

av linni (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.