Kvindernes bøn
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk(Af "Kongs-emnerne".)
Slagen er slangen!
Ydmyg og fangen
synderen kommer!
Slut ham i armene,
milde, forbarmende
jordlivets dommer!
Vindende viger han,
flygter mod tronen;
sejrende stiger han --;
nu har han kronen!
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer