Livets musikk
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDin hånd
rører mitt hjerte
maseres med glede
slik at rytmen bevares
Din sjel
legger ro i kroppen
livet er balansert
mellom gode og onde
Din glede
sprer tårer av lykke
humøret den smittes
det onde forsvinner
Livet er lett
i ditt nærvær
du er fremtiden
og min kjære
Dikt av ksk: