Uunngåelig skjebne

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Uunngåelig skjebne

Livet står stille
øyeblikket fryses
glimte fra fortiden
brennes i minne

Ting som angres
problemer forsvinner
fordufter fra tankene
forlater ei sinnet

Lukten av tilgivelse
forringes med tid
ønsker om håpet
drepes strid

Forhåpelse og Frykt
ligger dypt
en dag blir tausheten
slutt