Masken

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Foran ansiktet på enhver av oss, holdes det frem en maske.
Vi gjemmer sannheten bak masken.
Vi gjemmer vår personlighet bak masken.
Vi gjemmer en av de viktigste eiendelene til et menneske.

Det reneste som fins blant oss og samtidig,
det som gjør et menneske til et menneske.
Det menneskelige med et menneske.

Følelsene våre.


av Snowder (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.