Selvmord
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Hvorfor føler jeg meg trist, når jeg burde føle meg glad?
Hvorfor oppstår smerte, der mitt hjerte skulle være?
Hva i livet skal gjøres, for at alt til slutt skal bli bra.
De sier tiden leger sår, men tiden leger ikke arr.
Arrene forblir.
Hva annet valg har jeg å ta, når det føles som livet mitt ble tatt fra meg.
Skal jeg velge å leve, forså å råtne som en skjønn blomst i høst?
Skal jeg gjøre noe med mine lidelser, som aldri tar slutt?
Jeg blir uansett død, jeg er allerede død.
Innvendig.
- av Snowder (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer