Siste Dråpe
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSiste dråpe drukner hen
Jeg kommer frem til døren
Hvor jeg lå en gang i elskovs rus
Ligger nå en brukken nakke
- av Ranur5555 (ris og ros)
Siste dråpe drukner hen
Jeg kommer frem til døren
Hvor jeg lå en gang i elskovs rus
Ligger nå en brukken nakke
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer