Brukerdiskusjon:Ranur5555
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkyo. laget egen side med diktet ditt. håper det er ok. --Oyvinds 24. jan 2012 kl. 11:12 (CET)
yo. laget egen side med diktet ditt. håper det er ok. --Oyvinds 24. jan 2012 kl. 11:12 (CET)