Skolen er slutt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Skolen er slutt, en fase er over.
For mange en lykkelig dag.
Vi ønsker at fremtiden gir det den lover,
med lønn, og med trivsel og fag.

Du velger din vei, ut fra lyst og kløkt.
Og leser ditt fag, og består.
For kunnskap er ilden som ikke blir slokt,
men vokser ved bruk, år for år.

En stasjon på reisen. Veska er med.
Du føler deg klok, og solid.
Men viktigst av alt er å by på seg selv,
din humor og varme, din flid.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.