Stationerne
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkFra Rigdom gaaer til Armod Bakke ned.
Paa Vejen findes Stationer trende:
"Uorden," "Dovenskab" og "Ødselhed"
Værtshusets Navn ved Vejens Ende
er "Elende."
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer