ta ta
ta ta ta det er det enaste folk tenke på tar det folk er mest glad i går inn i hjerte og tar noko fra det koffår tokk du kjeresten min fra meg koffår?
av agnete 12 år i førde 2006
men vi kan fortsatt vere venner