To sjeler

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Av Ove Kristian Olsen

Tosjeler!

En ensom sjel!
Det var det jeg var før jeg traff deg.
Når vår eblikk møttes vi så inn i hverandres sjeler.
Da ble tosjeler en.
Den magiske følsen når sjelene våre smeltet sammen.
Den utrolig nydelige følelsen av å ha funnet rett person.
Alt føltes rett.
Jeg kjenner når du har det vont.
Jeg føler din nærhet.
Enda jeg er milevis unna deg.
Når vi kysser.
Føler jeg at vi virkelig smelter sammen til en enhet.
Dine og mine hjerteslag går i ett.
Jeg føler lykke ved å være sammen med deg.
Jeg føler meg hel.
Jeg er lykkelig sammen med deg kjære.
Elsker deg overalt på denne jord kjære.
Jeg er din for alltid kjære!


av OveKristian (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.