Disse ordene skal ikke være sammen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Disse ordene skal ikke være sammen!
Disse ordene skal ikke være sammen!
Det er bare navn!
Det er bare adjektiv!
Det er ikke en stemme som snakker!
Det er ikke et ansikt.
Det er ikke en hånd.
Det er ingen tid mer.
Tiden har sluttet å gå!
Tiden er ikke et sted å være!
Dette er ingen luft for lunger!
Luften er knust metall
faller i uendelighet fra jorden
tar alt med seg
ut!

Før og etter …

før og etter…
*



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.