Efter døden

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

O da! didhen ei Sorgen naaer
O da, o der ei Meen og Saar
den Skjønhed jeg til Legem faaer
      kan skjænde eller skade!
I Dybet af Algodheds Smiil
den unge Engel lys og mild
sit Legeme af himmelsk Ild
      evindelig kan bade.