Kategori:Henrik Wergeland - Samlede Skrifter - 3. bind 1842-1845
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSider i kategorien «Henrik Wergeland - Samlede Skrifter - 3. bind 1842-1845»
Under vises 140 av totalt 140 sider som befinner seg i denne kategorien.
"
A
B
D
F
H
I
K
L
M
N
- Napoleon paa st. helena
- National-divertissement
- Natur- og menneske-kjærlighed
- Nissen i "dramatikken"
- Norge til Amerika
- Norges fjelde (Gubben Noah)
- Norges politiske forsvinden
- Norges smaa til Kong Carl Johan paa hans ottiaarige fødselsdag, den 26de januar 1844.
- Norges storthing
- Ny opsang for briggen "Regina"
O
P
S
T
- Tak for raphønen!
- Taknemmelighed
- Tidens værd
- Tidselskjægplukkeren
- Tiedemanns petum
- Til "intelligenssedlernes" faktor, Jensen, paa hans 63de fødselsdag. (1ste juledag 1843).
- Til foraaret
- Til Hr. Raadmand Saxild
- Til min gyldenlak
- Til min viv
- Til mjøs-dampbaaden "Jernbarden"
- Til Niels Dahl
- Til sognepræst Hesselberg, paa hans hustrus begravelsesdag
- To raad for livet
- Tornekviste?
- Torquato Tassos død
V
- Vallersen Gudmund Johnsen Remmen te kjæresten sin Berit Larsdatter Wangensteen
- Vallersen Gudmund Johnsen Remmen til sin kjereste Beritte Larsdatter Wangensteen
- Ved digteren, høyesteretsassessor, Henrik Anker Bjerregaards grav, den 14de april 1842.
- Ved overlærer Ulrik Wilhelm Møllers og hans hustrues sølvbryllup
- Ved sorenskriver Ole Sems grav
- Velkommen hjem Robert Hornemann
- Velkommen, Georg Fein!
- Vintervise
- Vise om Syne-Martha paa Veitastrand i Sogn