Første dag i barnehagen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Nå har du blitt så stor at du spretter som en ball,
og springer, og tuller og gjør streker.
Og mange som kan springe og sprette sånn som du,
vil gjerne møte andre barn, som leker.

Og da er barnehagen en plass som er litt lur,
for her er det ingen plen, å vanne.
Den er en pussig hage, der lek og vennskap gror,
og der alle, må dele med de andre.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.