FRUSTRASJON

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

UGH! UGH!
Pølse med lugg?
Ikke det dugg
På mi er det mugg
Trenger en rugg
men får lekser med pugg
Nei, stikk hjem og vugg!
Det fins ingen plugg
med sprutende gugg
som stikker innom min glugg
Så det eneste jeg får sugd
er bare pastiller og bugg!