INNSIKT

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

I et forbipasserende nikk
så jeg inn i ditt blikk
Det sa bare "klikk"
fulgt av søte små stikk
og en dårlig replikk
Det ga meg et kick
og i et halvt øyeblikk
erfarte jeg noe av livets mystikk