RESIGNASJON

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

På senga jeg satt
og tenkte tafatt
en mann jeg skulle ha hatt
Et liv uten er platt
Men så ble jeg litt matt
og la meg ned flatt
Jeg blir jo bare bedratt
og siden forlatt...