Kirkjubø-Ruinen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

(Streymoy)

Aldrig Sangen skulde høres
her til Hellig Olavs Ros,
ingen Klang af Klokker føres
over Hav mod Nidaros . . . .
Saga som i Vemod skrider
under Hvælvets Bue ren
- Bølgenyn om svundne Tider,
Maanelys paa sunkne Sten.
- - -