Min Engel
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkMen du kan ogsaa være meget streng,
naar ikke rapt jeg gjør, hvad blidt du fordrer.
Da ligger mørk en synder i sin seng . . ?
Det er vist klokt at lystre engles ordrer.
Men du kan ogsaa være meget streng,
naar ikke rapt jeg gjør, hvad blidt du fordrer.
Da ligger mørk en synder i sin seng . . ?
Det er vist klokt at lystre engles ordrer.
Fra Et liv i dikt (utvalgte dikt av Nils Collett Vogt) | |
« Saa dypt et vemod - | Aa, fatter du da ikke - » |