Regning
Tregang tre er ni, tregang fire tolv,
og femten er tregange fem.
Tregange sex er atten.
Moletten ei forglem!
Fire Gange fire er sexten
Talgoxer i Træets Top.
Fiirgang fem er tyve
Dragoner i Galop.
Fire Gange sex er fiirogtyve
smaa hvide vakkre Lam.
Fire Gange syv er otteogtyve
Karudser i en Dam.
Fem Gange sex er tredive
Smaagutter paa en Bænk.
Men spørges der i Moletten,
da hedder det: Smaagut,tænk!
Fire Gange otte er toogtredive
Smaagrise om en So.
Fire Gange ni er sexogtredive
Spurve paa Laavebro.
Fem Gange otte er fyrretyve
Jomfruer i en Dands.
Fem Gange ti er femti
Fioler i deres Krands.
Sex Gange ni er fireogfemti
Trompetere tilhest.
De blæse et vakkert Stykke
for Den, som regner bedst.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer