Så mange ord
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSÅ MANGE ORD
har summa
gjennom dagane alt
at eg kan skrive
referat på
grunnlag av
møteinnkallinga
likevel er det
ord
som har lagt seg
til ro i tilveret,
som for alt i verda
må vekse laus
levande blod
skal ein dag pumpast ut
sprakande sommar
skal sprenge
kokongane
fly ut
ete referata
etter våre liv
Dikt av Hans Anton Grønskag