Siste kveld med jentene

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det er siste kveld med jentene, en trofast gammel gjeng.
Vi vokste opp på stedet her, i hus med like møbler.
Vi gikk i samme barnehage, så i samme klasse.
I karakterer lå vi likt, og nivået var passe.

Vi lekte oss med Barbie-dukker, hadde rosa vegger.
Var medlemmer av Penny-club og elsket samme musikk.
Da ungdomstida kom, vi byttet klær og sko og kiser.
Så møttes vi på jentedass, til kosmetikk og fniser.

Nå har vi snart fnist stedet rundt, og drukket det vi makter.
Jeg kjenner meg helt drukket ut av singelliv og nykker.
Vi fant vår prins, med tilbehør. Det fulgte med på slengen.
Ha takk min kjære jentegjeng, nå vil jeg hjem til sengen!



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.