Ungdomsvers
Fra Norske Dikt
Hopp til navigering
Hopp til søk
Ungdomsvers, Tredje afdeling (1866-1869)
av Georg Brandes
.
avskrevet ifra Samlede Skrifter (1899-1910)
Innehold
SOMMERNAT
VED EN VENS AFREJSE
HVIRVEL
ERKLÆRING
I FORSTUEN
NU VOKS!
TAK
ENE I FREMMED LAND
FREMTIDSFANTASIER
HUN
FORTRØSTNING
LIVSREGEL
HUN TALER:
SONET
NAAR KRAFT OG LUNE SYNKE
HENDES VEMOD
GRY