Filip Spanne

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Filip Spanne er en ung forfatter av dikt som debuterte tidlig på 2000 -tallet. Han har skrevet flere dikt, blant annet "And" og "Vorten". Disse blir sett på som noen av samfunnets beste dikt, og er et fantastisk bidrag til "dikt.org".

Se også:

Dikt av Filip Spanne[rediger]