Kjærlighet (Pippen)
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkKjærlighet[rediger]
kjærlighet på pinne,
kan være den samme som svirrer i sinnet
den ruller lett og syrlig i min munn,
litt på samme måte som vår første hyrdestund
i begynnelsen stor og rund,
de samme ordene passer på deg i grunn
halvveis inn i denne kosestund,
frynsete kanter og slunken pinne
før siste rest svelges ned,
kan ikke lengre kikke bort på deg å le
sitter igjen med et ensomt minne,
fillete pinne som gjorde noe med sinnet
- av Pippen (ris og ros)
Dikt med tittelen "Kjærlighet":
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer