Kjærlighet (anonymt)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hvis det er noen jeg har elsket
må det være deg
hvis det er noen jeg har hatet
må det være deg

noen ganger vet man bare ikke
hvem som er den rette

det største og mektigste
var kjærligheten

si det en gang til

kjærlighet

da skjønner jeg ikke hva du mener

(ukjent oppgav)


Dikt med tittelen "Kjærlighet":