Å ikke bli forstått
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkÅ ikke bli forstått,
gjør livet vårt så grått.
Og hadde man tatt seg tid,
kunne man gjøre seg litt flid.
Å bruke farger
i vår palett,
gjør livets dager,
- litt mer lett!
Å ikke bli forstått,
gjør livet vårt så grått.
Og hadde man tatt seg tid,
kunne man gjøre seg litt flid.
Å bruke farger
i vår palett,
gjør livets dager,
- litt mer lett!
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer