LYKKELITEN
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkEn enkel glede
kan være vann,
så lite,
som betyr så mye
for et lite barn.
Ei bøtte med vann
og litt sand
- og bland!
Til ei skikkelig røre!
En enkel glede
kan være vann,
så lite,
som betyr så mye
for et lite barn.
Ei bøtte med vann
og litt sand
- og bland!
Til ei skikkelig røre!
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer