BØNN

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg skal gjennom mye.
Gi meg et svar, gi meg en grunn!
Hva må jeg lære?
Å være god nok?
Å være sårbar?
Å være meg!

Tenker og føler som
andre,
skulle bare ønske
du forsto,
hvilket helvete jeg må gå
- nå

Trøster meg med
og sier til meg selv,
så lenge jeg kan:
Jeg elsker og aksepterer meg, tross alt.
Mitt alt,
det får være godt nok.

AMEN



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.