DRAUMEN

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Om natta kjem draumen
om sysler eg gjorde før.
De minnar meg om
stiar eg gjekk
og hjartet som blør.

Tårene renne av sakn og smått,
Nå lev eg det nye liv eg he fått,
men det gjeng litt trått!



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.