TENK OM
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkTENK OM
Tenk om han ikke liker meg.
Tenk om jeg er motbydelig.
Tenk om det er flaut.
Tenk om jeg får hetta.
Tenk om jeg søler.
Tenk om jeg liker ham.
Tenk om vi sløser bort tiden.
Tenk om vi sløser med noe som er bra.
Tenk om vi ble venner.
Tenk om han leste det jeg skrev.
Tenk om vi lo.
Tenk om det var positivt.
Tenk om jeg bare grep sjansen
- og bare gjorde det!
Tenk om!
skrevet av Anne Tove kimestad, 25.8.13
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer