Den vakre navnløse
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
Så fantastisk vakker
hvordan kunne jeg tro
at denne skjønne gutten
noengang vil glo
i min retning?
Jeg drømmer meg bort
i øynene hans
I mavnen flyr sommerfugler rundt
det kan ikke være sunt
Jeg er så forelsket
at alt går helt rundt