Mystikkens hav
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkPå en cafe et sted
sitter en gutt litt mutt
han kan ikke få
den vakre jenta han stirrer på
Hennes varmende smil
og sjarmerende øyne
setter tankene på stedet hvil
og fyller dem med glede
Men hun er i sin egen verden
og han vekker knapt en glo
men minnes vil han alltid
om hvor vakkert hun lo