Man vet hva man har..
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Nederst i en skuff
ligger et bilde gjemt
det er av en dame
som burde vært glemt
Hun var engang
hans elskerinne
nå er hun bare
et fjernt minne
De møttes i smug
og elsket natten lang
vakkert og herlig
som i en sang
Han var ung og ensom
hun var gift og lei
men da han ville ha mer
da sa hun brått nei