Lykken er..
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Det var så godt
Å kysse deg
Det føltes så flott
å holde rundt deg
Gjensidig forelskelse
er en flott drøm
som kan bli virkelighet
Men som drømmer alltid
du kunne ikke bli
jeg glemmer deg aldri
det kan jeg sikkert si